Nyisd ki a szemed

Friss topikok

  • eNvagyokmagam: idén elmegyünk? (2009.07.08. 20:29)
  • eNvagyokmagam: pózolj Vikkel (2009.07.01. 23:17) Napi Vik
  • norbeo: hát angyon örülök, hogy jól siekrült, tényleg. megérdemled viktort. :D hangmás is jó volt. (2009.06.29. 23:09) Connecting& Vik'nLove
  • norbeo: jó zöld.. jól lehet olvasni :D mé szerintem komppal menni rajság (2009.06.29. 23:06) Ma
  • szélfoszlány: na én is puskázok szigin összevissza, vagy ha nem,hát sírvafakadok, bár az nem sokat segít sosem. ... (2009.06.28. 10:36)

Rescuer

2007.07.19. 23:44 | Sajni | 2 komment

A mai napon állítólag az afrikai hőségnél is hőségesebb volt..
de ezen tény nem gátolt meg szokásos napi teendőm elvégzésében,két azaz két forgalmi óra levezetésében.. Egyre jobban kezdem élvezni a dolgot.. ahhoz képest hogy pár napja még majdnem bőgve jöttem haza.. - Péter...te tudsz valamit :)) - amugy tökjó pszichológus is.. Örülök hogy a véletlen (mert tényleg az) összehozott egy ilyen oktatóval.. Nos..

    azonban ma a szokásos Pomáz-Szentendre-Budakalász útvonalat izgalamasabbá tette egy váratlan de annál kellemetlenebb telefonhívás, miszerint Péter (az oktató) kisunokája üvegajtó által elvágta a lábát, s az orvos sürgősen továbbküldte a sebészetre,összevarni a sebet ..no akkor irány.. "5perc múlva ottvagyunk", hangzik a telefon innenső végéből... "ajjjaj"  Hajni te fogod elvezetni őket a sebészetre. Én? de öö....
s már ott is voltunk..hirtelen előbukkan egy szép anyuka, karján egy kisbabával, másik kezét egy 2éves bekötözött lábú kisfiú fogta, mellettük hatalmas babakocsi.. Nagynehezen betuszkolták a kis járgányt a csomagtaróba, kisfiú sérülés ellenére nyugtalanul rosszalkodik, anyuka ideges, oktatóm próbálja rendbetenni a dolgokat, kicsi baba némán ül.. HAjni szintén feszülten kussol,majd megszólal...biztos hogy nem kéne cserélnünk? -  "Miért kéne, gyerünk indulás..."
sss vummm száguldás mentő ..szerelem...ja az nincs.. :)  sikeresen megérkeztünk a sebészetre..  a kiscsalád tovatűnt..s mi mentünk a dolgunkra....

Ha ennyira nem is izgalmas.. de legalább mentős sorfőr voltam :)


A bejegyzés trackback címe:

https://magnolia.blog.hu/api/trackback/id/tr86121503

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

koromorr 2007.07.20. 23:12:42

szeretnék egy kicsit hozzá szólni!
szóval csak szerintem kurrvajó kis rózsaszínblogod van, Sajni! felettébb légiesen könnyed, időtlen órákhosszatérzés! "imádom" csabának is köszönöm az út lehetőségét (ti. az idáig vezetőt). nyalásnak vége. nem is nyalás volt amúgy.

Sajni · magnolia.blog.hu 2007.07.21. 00:50:58

Kedves Koromorr!!!

Nagyon köszönöm a szívhezszóló kommentet, és igyexem érdemben reagálni.. Azt hittem ez egy unalmas senkisem olvassa eröltetett blogka.. (nem erköldöm) csak túljóvá szeretném...Tényleg megtisztelő a dicséret, főleg egy olyan vkitől aki hallomásaim szerint megtehetné hogy az iromány témájában mint olyan,erős kritikai érzékkel rendelkezzen! Már megérte:))

Köszönömköszönöm
süti beállítások módosítása