Nyisd ki a szemed

Friss topikok

  • eNvagyokmagam: idén elmegyünk? (2009.07.08. 20:29)
  • eNvagyokmagam: pózolj Vikkel (2009.07.01. 23:17) Napi Vik
  • norbeo: hát angyon örülök, hogy jól siekrült, tényleg. megérdemled viktort. :D hangmás is jó volt. (2009.06.29. 23:09) Connecting& Vik'nLove
  • norbeo: jó zöld.. jól lehet olvasni :D mé szerintem komppal menni rajság (2009.06.29. 23:06) Ma
  • szélfoszlány: na én is puskázok szigin összevissza, vagy ha nem,hát sírvafakadok, bár az nem sokat segít sosem. ... (2009.06.28. 10:36)

Iláj és Szög..

2007.07.22. 03:37 | Sajni | 2 komment

Egyesek szerint e szombati esemény több blogbejegyzést is megér.. részemről egyet mindenképp bár tehetetlenségemből kifolyólag már megelőztek.. tehát marad a több..

 Először volt osztálytalálkozó 19játékosból 10résztvevő mutatta meg magát az este,mivé fejlődött  vagy épp amortizálódott az 5csodás év alatt... Szerintem úgy globál korret volt az egész..Köszönöm az innit :))

Ezt követte, a várvavárt,már említett helyen már említett időben,már említett körülmények közt vanódó "cukibuli" ..a cuki nem olyanos  értelmében..   (ajánlom figyelmetekbe a kommentet)

Zene és társaság...(persze a miénk kivételével) meglehetősen alsókategóriás.. nem vagyok én válogatós meg mindenkit megszólós...nadehátazé mégiscsak :D Tehát eféle melankolikus hangulatban üldögéltünk egyhelyben kicsiny asztalunknál.. Ejjjdenemjófajta sőríí tárasaságában..   Mikor aztán, mindenki feláll,nézelődik szervezkedik,jön-megy? Hát mi ez a történés? A Történés annyi hogy a szomszéd házban élő Tótkása átjött balhézni, csak úgy miért ne..Bár tényleg nem értettük mert kultúráltak voltunk és nem épp hangosak..Egyébként jóvolt hogy duhajkodott..mert így leglább kikellett kapcsolni a zenét.. "háh".. Eltűnt, gondoltuk ennyi,de nem... bekövetkezett a "hívja a haverjait"  szindróma, vagyis haverok hijján a vízműves osztagot..megérkezett a hatóság.. lassan vízműves nagyhatalmi bulivá nötte ki magát a csendes ülös parti.. De "Who cares"? aztán el is  mentek  ahogy jöttek" :)
 
De végre...az est gyömgyszemeiről, címadó főhangulatcsinálóinkról..
   tehát: Iláj és Szög..  Az előttem szóló kommentben részletes személyleírást kaphatattok e két nem épp hétköznap egyedről..  Ők egy párt alkotnak.. Láthatóan élvezték a felhajtást.. vagyis..mivel csak ők csinálták azt :D Mindegy milyen szám ment, Szög, aki egyébként 4-5hónapos terhes,- reméljül leendő boldog gyermeknek ad majd életet- , fáradhatatlanul lejtett erotikus tácot Iláj szerelmének, megállás nélkül pumpált,nyomta a grúvot, s egybesimult , nem a naptól kreol meztelen felső testén,pontosabban gerincvonalán lefelé  boldogan végigcsordogáló kis izzadságcseppekkel... A leány kiejtését s kifejezőkészségét, az MTA helyett inkább a kapagyár támogatta.. szerelméét szintúgy.. Az a kár hogy nem láttátok, mert leírás alápján cseppetsem nevetséges, de még csak nem is visszataszító,élőben annál inkább.. A látvány és a 3 Zlaty Bazant hatása azóta is tartó émelygést váltott ki belőlem.. De legalább "volt röhögni".....

Köszi, puszi

A bejegyzés trackback címe:

https://magnolia.blog.hu/api/trackback/id/tr95122738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Iláj & Szög · http://www.boiler.hu 2007.07.22. 19:26:21

kicselezem a nagyhatalmat és végre megííírom ezt a bejegyzést, mert nem bííírom tovább nézni hogy fejlesztés alatt áll (:
tegnap este nagy buli kerekedett a szm-i sarokház cukrászdába (remélem rákeresnek háh), igazából nem is nagy, viszont baromi rossz, mind a zene mind a társaság (rajtunk kivül természetesen). külön megemliteném a már cimként is említett két személyt: nevén nevezve őket xy, azaz Iláj és xy, azaz Szög... naszóval tehát tudni nem illik mert most mondom ők egy párt alkotnak és hamarosan bővűl a kis család! na.. a várandós Szög egy olyan eszeveszetten szekszis táncot nyomott azzal a nagy pocakjával, hogy nem lehetett odanézni Iláj meg mint a majmok (bárlehetamajmoknem) ugrált körötte és füttyügött és tapsikolt (TEJÓÓÉÉÉG). akár a dörtidenszinget néztük volna, máraki birta nézni, én birtam (: Iláj a tapstól fáradtan az egyik kovácsoltvas (aligha) székbe helyezte bojler testét, de Szög nem tágítot... tolta a denszt, vagy még most is tolja.. mikor nem urát nézte, akkor 180(azazszáznyolvan) fokos fordulatot vett és a sötét ablakokban visszaverödő leginkább egy terhes szöghöz hasonlítható alakját kezdte figyelni és így csulyogatott (bandibácsiszerint) egy jó darabig... ha esetleg talán nem voltam érthető: egy terhes 20-25 körüli nő kis topban és miniben gogotáncosnőket megszégyenítve ropta miközben bojler testű párja félmeztelenül ugrálta körbe s közben tapsal BIZTATTA! az ellenségemnek kívánok ilyen éjszakát (: hajnali kettőkor benyomtam még egy túrófagyit aztán elhagytunk a tett helyszinét... jövöhéten ugyanott ugyanakkor (((:

approx1028 2007.07.24. 00:34:35

Toljáxegények a mulatschagot, persze. De ti magatok mire roptatok, ha roptatok egyáltalán? Föl kéne ocsúdni...
süti beállítások módosítása