Nyisd ki a szemed

Friss topikok

  • eNvagyokmagam: idén elmegyünk? (2009.07.08. 20:29)
  • eNvagyokmagam: pózolj Vikkel (2009.07.01. 23:17) Napi Vik
  • norbeo: hát angyon örülök, hogy jól siekrült, tényleg. megérdemled viktort. :D hangmás is jó volt. (2009.06.29. 23:09) Connecting& Vik'nLove
  • norbeo: jó zöld.. jól lehet olvasni :D mé szerintem komppal menni rajság (2009.06.29. 23:06) Ma
  • szélfoszlány: na én is puskázok szigin összevissza, vagy ha nem,hát sírvafakadok, bár az nem sokat segít sosem. ... (2009.06.28. 10:36)

Szocmunkás-e leszek ?

2007.07.27. 23:37 | Sajni | 1 komment

Igen..valóban egy kissé el el maradoztam a blog írással.. ez betudható az izzasztóégető punnyasztó melegnek..Meg hát izgatottan készültem az eredetileg kétszemélyesnek tervezett ponthatárbulira, ami aztán jócskán kinőtte magát, persze ennek mindenki csak örült..  Na Akkor folytatnám is ,vagyis kezdeném  ezzel.. Előre megtervezett fergeteges csendes ülős party (van akik szerint nem csendes) vette kezdetét a szigetmonostori fergetegparkban.. 4azaznégy üveg pezsgő s bomba (majdnem) társaságában..Természetesen kimás, mint én voltam az ötletgazdája ezen kis bulinak, persze nem úgy alakult mint gondoltuk,mert gondoltuk: üldögélünk, iszogatunk,bebe rúgogatunk szépen lassacskán, egyszercsak jön majd az Sms, mindenkinek gratulálnak,majd újabb üveg pezsgő bontás,  üdvrivalgás..hát nem.. Éjfélig már minden elfogyott mi csak torkunkon lecsúszhatott,sms 0, vagyis de.. küldtek egyet nyereményjátékból hogy vegyek egy corsát olcsón...köszönömkérem, szívbaj,anyátok.... Aztán a már fent említett kedves baráttal kerékpárra pattantunk,kritikálismasszermód,irány a világháló, eredmény..Juhu igeeen felvettek ezaz éljen... persze szomi is voltam.. hogy csak engem..de majd kiderül hogy jó lesz-é vagy se nem..ja és imádom hogy hova fogok járni? A lágymányosikampuszba :) soksok infóssal (höhö) és természettudóssal...  Céljaim nemesek :) Világ szociálisan hátrányos helyzetű emberei reszkessetek :))

A bejegyzés trackback címe:

https://magnolia.blog.hu/api/trackback/id/tr77126797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fuker 2007.07.28. 00:11:20

szocijálissan elönyös vagyok, bazmek, ugyhógy nemm rezkettek!

széjelkurom a babaház adat!%

megölöm a másík négeret!
süti beállítások módosítása