Nyisd ki a szemed

Friss topikok

  • eNvagyokmagam: idén elmegyünk? (2009.07.08. 20:29)
  • eNvagyokmagam: pózolj Vikkel (2009.07.01. 23:17) Napi Vik
  • norbeo: hát angyon örülök, hogy jól siekrült, tényleg. megérdemled viktort. :D hangmás is jó volt. (2009.06.29. 23:09) Connecting& Vik'nLove
  • norbeo: jó zöld.. jól lehet olvasni :D mé szerintem komppal menni rajság (2009.06.29. 23:06) Ma
  • szélfoszlány: na én is puskázok szigin összevissza, vagy ha nem,hát sírvafakadok, bár az nem sokat segít sosem. ... (2009.06.28. 10:36)

Darkside party

2007.09.21. 21:45 | Sajni | 1 komment

Egyszer volt már régen volt volt egyszer egy anno sötétoldalnak nevezett, immáron SZMHC, avagy SzigetmonostorHárdkór buli, régi neve tabuvá vált, ugyanis ez sértő volt egyesekre nézve.. nem ránk.. Na a lényeg hogy volt egy ilyen buli a hétvégén, hova megérkeztek ezek a hárdkór fajták, Mimi spanjai.. Volt köztük soksok mesefigura, Tininindzsa (igazából bivápp) :D hogy ezt hogyanírják ejtik, erről nincs írásos dolumentumunk, volt ott tazmánördög, egy őrült lány, aki először stílusba akart mindenáron mindenkit kategorizálni, valamint empatikusan,és diszkréten felvette Nitusank a kérdés:- most légyszi ne haragudjj.. nekem nincs bajom, neee neeehogy félre...télleg figyi,de meg kell kérdeznem, de nekem most komolyan, meg ismerek én  olyat... csak izéé  de halloood: TE ROMA VAGY? :D ez volt sztem az év poénja, Nitus ki eredendően, hullafehérbörrel, s szőkésbarna hajjal megáldott, lovárinál kellemesebb kommunikációs készségekkel rendelkező barátnénk, Lásd alant volt/photo,/ DzsíelóCigányNitus és Johny Borell :D Eztán jönnek a kategóriák, gondolom ezen a címen, de ő került a Funky RnB kategórába, én lettem Diszkós..,Csaba meg tiszteletbeli Díszhárdkór (erre mondtam én, hogy sikerült aznap jól felöltöznie s beleolvadni a keménységbe ) :D Minden elismerésünk... Ennek örömére TAZ, a szüreti mulattságról visszatérve,tazmánördögmód lezúzott egy sangriás üveget, ezt követőn, mindent kiborított a földre, összetört egy poharat, majd elesett és kiverte Mimi fültágítóját, mire azt modnta.."hogy ez soha nem is volt benne", s egy laza mozdulattal a műanyag széket is be lódította az udvarról, egyenesen az asztalnak.. Aztán éjszakai végére  kiki párját megtalálva fajon belül, nyugovóra tértek, mi meg haza..

Ui: bezzeg mikor mi csak ártatlanul fokhagymát tettünk a kádba,és sósavat öntöttünk a cs***hányására.. azért mit kaptunk!!?.. pedig lópélók vagyunk hozzájuk képest

A bejegyzés trackback címe:

https://magnolia.blog.hu/api/trackback/id/tr39172740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

díszhárdkór 2007.09.22. 15:40:32

HÁH!
én értem nekem vicces! volt röhögni (:
volt ragozni?
eheheh
pókmalac
süti beállítások módosítása