Nyisd ki a szemed

Friss topikok

  • eNvagyokmagam: idén elmegyünk? (2009.07.08. 20:29)
  • eNvagyokmagam: pózolj Vikkel (2009.07.01. 23:17) Napi Vik
  • norbeo: hát angyon örülök, hogy jól siekrült, tényleg. megérdemled viktort. :D hangmás is jó volt. (2009.06.29. 23:09) Connecting& Vik'nLove
  • norbeo: jó zöld.. jól lehet olvasni :D mé szerintem komppal menni rajság (2009.06.29. 23:06) Ma
  • szélfoszlány: na én is puskázok szigin összevissza, vagy ha nem,hát sírvafakadok, bár az nem sokat segít sosem. ... (2009.06.28. 10:36)

2007.11.18. 22:35 | Sajni | 2 komment

Ahjj má majdnem kikönyörögtem a laptopot karácsonyra.. persze részletre :D Azért hogy az öcsém ne itt zuzzooon nállam éjjel nappal, de neem jóóóó mert net csak egy van, és van egy oylan sejtésem hogy ez nem megosztható.. (mert ugye iylen reklámban látható, netezz a parkban vodás uesbés kütyü) és ezt utáloooom hogy mindeki akkora megabájtfejűnek tartja magát, és senki az égvilágon nem tud soha semmire válaszolni:S még olyan se aki egy info cég vezetője... hm ez egy kicsit elgondolkodtat... ha netán valaki tudja a választ kérem adjon tanácsot:)) Köszi.. Kulcsszavak: Wifi, WLAN, mobil szélessáv, laptop vagy notebook kinek hogy :D, router, megosztás, légyszi segítség, köszi,puszi :D

A bejegyzés trackback címe:

https://magnolia.blog.hu/api/trackback/id/tr23233616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szélfoszlány 2007.11.18. 22:56:47

kell venni még egy routert, ami megosztja majd a neteteket, meg a laptopot is olyat kell venni, ami wifis. vagy ha nem, akkor a már meglévő routerbe elvileg még egy netse kábelt bele lehet dugni, és akkor vesztek X méter hosszú kábelt. csak az nem olyan mobil. de sztem majd a beálltásokkal lesz gond, az enyémet is fél napig csinálta P. informatikus barátja, viszont már tudok nyomtatni is úgy, hogy a főgép be sincs kapcsolva. a mobilos netet meg nem ajánlom, mert drága és sok időre köttetnek veled hűségnyilatkozatot, és abban sem vagyok biztos, hogy mindehol jól működik; de vagy egy hónapja volt a mobilinternetekről egy cikk az indexen, jól összehasonlítgatták őket.
jaaa, és csakis 0% THM-re lehet venni:D

Sajni · magnolia.blog.hu 2007.11.19. 02:27:40

Köszönöm szépen a segítséged..csak itt ám az a kiinduló helyzet h nekem már van iylen mobilnetem..tehát hogy iylenem van :D már vagy jó féléve, ugyanis korlátolt lehetőségekkel rendelkező kis erdőszéli utcánkban nincs lehetőség adsl-re , meg semmire sem évekig szenvedtünk..ugyhogy ez jutott...de nekem jó... szóval ezen nem lehet változtatni, csak ebből kéne ám kettöt csinálni :)))
süti beállítások módosítása