Nyisd ki a szemed

Friss topikok

  • eNvagyokmagam: idén elmegyünk? (2009.07.08. 20:29)
  • eNvagyokmagam: pózolj Vikkel (2009.07.01. 23:17) Napi Vik
  • norbeo: hát angyon örülök, hogy jól siekrült, tényleg. megérdemled viktort. :D hangmás is jó volt. (2009.06.29. 23:09) Connecting& Vik'nLove
  • norbeo: jó zöld.. jól lehet olvasni :D mé szerintem komppal menni rajság (2009.06.29. 23:06) Ma
  • szélfoszlány: na én is puskázok szigin összevissza, vagy ha nem,hát sírvafakadok, bár az nem sokat segít sosem. ... (2009.06.28. 10:36)

2008.02.08. 01:54 | Sajni | Szólj hozzá!

:D LOL végre velem is történik valami érthetetlenül nevetséges dolog...vagyis inkább szomorú de ezen csak röhögni tudok

le is írom..tüstént.. Tomi kinek kommentjeit itt néhányszor olvashattátok az imént küldte
az alábbi szívhez szóló sort: "ultrahazug ribanccal álltok szemben"

vagyis vigyázzatok,velem ám:)! legyetek óvatosak,egy szavamatse...

...még jó hogy olvasóim nagy része ismer személyesen :D  ribanc ... XD na ezt sem modnta még rám senki eljött ennek is az ideje.. Nos őt netről "ismerem" anno küldtem egy képet retusálási tanácsot kérve, amit ő segítőkészen visszaküldött...

majd... wiwen ugyanezzel a képpel kint ... közölte hogy Andika vagyok, és mekkora hazug ribanc....mert ezt a képet andika küldte neki egyszer... :D  Én komoylan nem értem, és tudjátok az a legidegesítőbb mikor nektek van igazatok és tehetetlenüla  falat kaparjátok : hogy mivan??

ahhjjj de mindig mindig megfogadom hogy netesekkel szóba sem állok :DD
dehát látjátok...

vagy tényleg igaz hogy midnekinek él egy hasonmása a Földön? Netán Andika  a képemet lopokodja? :)) mire gondoljak jesus.. vagy enynire rögös az iwiw utvesztője? tényleg nem értelek.. vagy ribancozás előtt talán gondolkodni kéne hogy ki kicsoda? Andivagy Hajni nemsok a különbség! ááááá nem nemidegesítem magam :)

figyeljétek a kezem...csalok







A bejegyzés trackback címe:

https://magnolia.blog.hu/api/trackback/id/tr79330385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása