Nyisd ki a szemed

Friss topikok

  • eNvagyokmagam: idén elmegyünk? (2009.07.08. 20:29)
  • eNvagyokmagam: pózolj Vikkel (2009.07.01. 23:17) Napi Vik
  • norbeo: hát angyon örülök, hogy jól siekrült, tényleg. megérdemled viktort. :D hangmás is jó volt. (2009.06.29. 23:09) Connecting& Vik'nLove
  • norbeo: jó zöld.. jól lehet olvasni :D mé szerintem komppal menni rajság (2009.06.29. 23:06) Ma
  • szélfoszlány: na én is puskázok szigin összevissza, vagy ha nem,hát sírvafakadok, bár az nem sokat segít sosem. ... (2009.06.28. 10:36)

nagyvagány

2009.02.20. 20:06 | Sajni | Szólj hozzá!

Ma két atrocitás (najó több is) de igazán "mély" nyomothagyóblogbajegyezhető ért. Egyik nem is az igazán. Villamoson állva, szőke egyenesszárazhaj (mindigirigylem) ú szőkefélimópirisznges lány zavartan szemkontaktust keresve megszólíít: öö bocsi hogy csak íígy dee... " na ilyenkor egyböl nézek magamra mindenütt, biztos fikás az orrom, kajás a szám, vécépapír lóg a gatyámbol pisilés maradványaként  (ez a fóbiám...) vagy földön lóg a sálam, mindezekből a legutóbbi szokott előfordulni,- na de folytatja- a főldre mutogatva... " a cipőőd" (nah biztos lóg a fűzőm kitérdekel szaladát az agyamon) meg az is hogy 2éve nincs is fűzős cipőm.. aztán gondolataimat tulbeszélve..." megkérdezhetem hol vetteeeeed?? annyira jóó... fúúú tökjó"  röhögök persze készségesen kedvesen tájékoztatom. majd hozzáteszem 3hónapja volt ez, mire újra bocsánatot kér (nem tudom miért) a 3hónapból arra következtetett hogy : háhá temárugysetucijetvenni különbensemakarom h utánozz.. á csaknem :D Tökjól esett! tökjó!

Aztán jött sokórával később hazafelé , celebekkel slankuló kezelés után a kellemetlenebb élmény házinéni személyében, ajtót kitára illedelmesen megköszöntem, majd utánamordít: SAPKA NINCS?? mosolygok háhá  áá nincs.. (sosevolt) aztán gonoszan: Persze minek is az?? Én is régen ilyen vagány lány vótam, azt azér nincs már foltokban hajam.. így kell ezt... napfff .. gonosznéni nem kell bántani.  Ám nem szóltam semmit, elvégre is nagyvagány!

A bejegyzés trackback címe:

https://magnolia.blog.hu/api/trackback/id/tr31955465

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása