Nyisd ki a szemed

Friss topikok

  • eNvagyokmagam: idén elmegyünk? (2009.07.08. 20:29)
  • eNvagyokmagam: pózolj Vikkel (2009.07.01. 23:17) Napi Vik
  • norbeo: hát angyon örülök, hogy jól siekrült, tényleg. megérdemled viktort. :D hangmás is jó volt. (2009.06.29. 23:09) Connecting& Vik'nLove
  • norbeo: jó zöld.. jól lehet olvasni :D mé szerintem komppal menni rajság (2009.06.29. 23:06) Ma
  • szélfoszlány: na én is puskázok szigin összevissza, vagy ha nem,hát sírvafakadok, bár az nem sokat segít sosem. ... (2009.06.28. 10:36)

Analóg paralel pszichológ..

2007.07.12. 00:24 | Sajni | 2 komment




Hosszas kutatómunka eredményeként, úgyérzem ráleltem a nekem legmegfelelőbb terapeutára..Teljesen jóarc..Egyelőre ennyit..  ! Boldogságproject folyamatban!

Miután lelkemen könnyítettem az aluljáróban, nyakambavettem a Flóriánt, azon belűl is Humánát.. Éjjen a secondhand.  Természetemből adódóan, ellenálhatatlan vonzalmat érzek, műanyag, feltűnően színes,általában semmiresem használható,néha gyermekded,nagyon ciki tárgyak iránt.. Ilyen téren nincs az a gagyiság ami fel ne keltené érdeklődésem, és meg ne mutyiznám..

Jobb hiján a turkáló is kicsit  ilyen.. Sosem tudhatod milyen becses darabot rejthet az áporodott ruhakupac.. Szocializálódás szempontjából lehet nem a legideálisabb hely, egymást lökdöső,otthelybenmindentegyszerrefelpróbáló nénik, ám nagy meglepetésemre jólszituált emberek is fellelhetők a turikavalkádban..
   Volt egy kedvencem,egyszerűen IMÁTTAM..50körüli férfi, szűk farmer,makkoscipő, stílusa egyedi volt, csak a  feje volt ijesztő, kissé háborodott őrült,dehát senki sem lehet tökéletes.. Nos, ő egy igazi ínyenc volt, egy alapos precízen szemlélődő töprengő  ruhapecér..
Kizárólag, női felsőket csodált, de abból is csak flitteres,bársony,csillogó,tapadó darabokra specializálódott! Remélem nem távozott üres kézzel :)

ahogyan énsem: Terry Parker, és terrific társaságában robogtam haza


Majd efelejtettem!!! A nyilvános wc használatát, (pisi nyócvané) a nap fénypontja:  tökéletes példa arra, hol ötvöződik a hitech, és az elvault manuális technika.. egy percre nem is érted hogy van ez, összezavar a 80ft felirat és a wc-s néni hült helye, így szabad-e a pálya?.. Gondoltam dologvégeztével is lehet fizetni :D Néézem..miez?Ülöke ami precízen be van csomagolva jókis zacsival, és kis ideig elgondolkodtató kurbli, rajta felirat..TEKERD ! hmmm tekerem én...s lám.. a zacsi körbkörbe  forog az ülőke ívét követve, "kituggya hol áll meg" ejjh..
Big up to higiénia.. bár Nitus szerint egy ugyanazon zacsi forog körbekörbe az idők végezetéig XD  elgondolkodtató....

A bejegyzés trackback címe:

https://magnolia.blog.hu/api/trackback/id/tr79116420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

approx1028 2007.07.12. 09:25:54

Kalandozások kora ez, hiába, no. Védszent-áruház makkoscipőse remekbeszabbott leírásözönnel szembesülhetne (vagy a Nappal szembe' sülhetne), de ő kimaradt örökre e beszámolóból, velem ellentétben, aki köszöni szépen. ELŐRE! (De legalábbis ne hátra!)

mumimaci 2007.07.12. 18:26:53

azonnal kérek feljegyzést az ágyas kalandról!!! MOST!
(:
süti beállítások módosítása