Nyisd ki a szemed

Friss topikok

  • eNvagyokmagam: idén elmegyünk? (2009.07.08. 20:29)
  • eNvagyokmagam: pózolj Vikkel (2009.07.01. 23:17) Napi Vik
  • norbeo: hát angyon örülök, hogy jól siekrült, tényleg. megérdemled viktort. :D hangmás is jó volt. (2009.06.29. 23:09) Connecting& Vik'nLove
  • norbeo: jó zöld.. jól lehet olvasni :D mé szerintem komppal menni rajság (2009.06.29. 23:06) Ma
  • szélfoszlány: na én is puskázok szigin összevissza, vagy ha nem,hát sírvafakadok, bár az nem sokat segít sosem. ... (2009.06.28. 10:36)

Sziget2007

2007.08.24. 15:44 | Sajni | 1 komment

Úgy érzem mostmár illendő dolog újra idetolni a po... képemet, hisz milyenmár az ilyen blog :)
 
 Közben volt egy sziget, szánalmas napijeggyel,végülis nem volt rossz..Tudom hogy mi hiányzott már innen, hát a képes illusztráció úgyhogy most itt mutatom hogy:

na de még nem.. Elhatároztam hogy paparazzo, vagy razzi(?!) leszek hirtelen felindulásból, s dokumentálom szigeten felbukkanó kis hazánk "sztárjait" meg más hazájáét is, mert az milyen vicces  (hazája szótő , é... izé így kell leírni ?  :D )

Különleges képességem, hogy nem igazán ismerem fel a hírességeket,igazából alapból nem ismerem őket :D  fel, meg meg pláne.. TEhát kihíváás volt, első sztárfotóm csonka piciről készült, aki követett minket, második alanyom, egy figyelemfelhívást követően, a hazai kozmix nevű sztárzenekar egyik Hozsó (az? ) nevű tagja :D   Ilyen élmények után csillapodtak vágyaim, mindenki újult erővel igyekezett faithless koncertre, vonul a tömeg, heringelődés, ám egy tengernek látszó pocsolyánál megtorpantam , ezáltal társaimat elhagyva próbáltam magam feltalálni :) s idegességemben visszavonultam..
Majd koncert után  az Ászok nevű szórakozóhelyen kötöttünk ki ,ősrokker létünkre (pff) :D , hol Nitus kedves barátnőm legkedvencebb Razorlightos Johnnyja volt fellelhető, s egy nekem odalökött "Bbbbbbazzeg ott van Borell" felkiáltással felfedte ö sztársága inkognitóját , -majd mennyit számít a- testbeszéd röhögtek egymásra fél óráig, erőteljes "menj már oda egy közösképre" bíztatásom eleinte nem járt nagy sikerrel, majd tétlenséget nem tűrve, nemlétező angoltudásommal megszólítottam indöömóóóningg Johnny Borrelt, izé bocsi a zavarasáért de a bbbbbarátnőőőmm... aztán ott termett igen, mutatom ő.. :D fotó katt s mindenki örül :) Azért melegséggel töltött el a tudat hogy vannak még hírességek akik nem arcoskodnak.. (Mondjuk engem így sem hoznak lázba :D ) de.. örülök a képnek                                                                            

















 :)                                                

----------------------->de mostmár jöjjenek az igazi celebek :D<-------------


Kép címe: Csonkapiciaszigetentelefonál :D                             


elnézést kérek a képek minőségéért , de ezek igazi lesifotók, reményeim szerit a HOT, hello Vip, vagy Sorry magazin, busásan megfizet értük, olyannyira hogy új életet kezdhetek







Hozsó a Kozmix sztárja a szigeten MEGY


Pfffffffffff

Ui:találkoztam ám megasztárPuskáspetivel is erről azonban nincs digitális bizonyítékom :D

A bejegyzés trackback címe:

https://magnolia.blog.hu/api/trackback/id/tr90147953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

approx1028 2007.08.26. 02:28:24

Paparazzo - lesifotós
Paparazzi - lesifotósok

egyes szám-többes szám

sziget sux
süti beállítások módosítása