Nyisd ki a szemed

Friss topikok

  • eNvagyokmagam: idén elmegyünk? (2009.07.08. 20:29)
  • eNvagyokmagam: pózolj Vikkel (2009.07.01. 23:17) Napi Vik
  • norbeo: hát angyon örülök, hogy jól siekrült, tényleg. megérdemled viktort. :D hangmás is jó volt. (2009.06.29. 23:09) Connecting& Vik'nLove
  • norbeo: jó zöld.. jól lehet olvasni :D mé szerintem komppal menni rajság (2009.06.29. 23:06) Ma
  • szélfoszlány: na én is puskázok szigin összevissza, vagy ha nem,hát sírvafakadok, bár az nem sokat segít sosem. ... (2009.06.28. 10:36)

Connecting& Vik'nLove

2009.06.27. 23:45 | Sajni | 1 komment


Hát azt sem tudom hogy holkezdjem!! :) Most boldog lelkem még táncol... szóval tényleg csodálatosan éreztem magam. Indulásomhoz eső társult, de ez sem szegte kedvem egy cseppet sem.

Csaba elkísért, állítólag nem élte meg annyira borzasztóan, és legnagyobb örömömre takácsanikó is csatlakozott :) úgyhogy igazán szívmelengető hogy ekkora áldozatot hoztak értem :D  Szóval volt minden..mikor Vik első hangja felcsendült még csak a Hősökterén tartottunk, aztán iszkoltunk kérésemre minél közelebb, utunkat állták témobil labdaosztogatók, továbbá egy korlát, amit nem értettünk, majd kiderült azon át lehet haladni,táskatapogatás és szurótárgy letétele ellenében.  Ez az ernyő különösen közel áll a szívemhez, és egy papírdobozba kellett helyeznem, szóval kétséges volt hogy mikor visszajövünk meg lesz-e dehát... ernyőmet egy Viktorért, ám legyen.  Valóban beigazolódott Csaba proletárságra tett jóslata :D igazi óriási szuper prolibuli, de ezt persze érzelmi töltettel mondom.. és még  a Dínólufit is ezerháromért akarták neki adni, kedvezménnyel, ezernyolc helyett...Aztán a jónép dobált színes labdákat, de mindez a hátunk mögött történt, kovácsáron vezérlésével.. én  ekkor is inkább Vikhiányos üresszinpadot szugeráltam..

Aztán persze Vityó bíztatta a közönséget, kérdezte hogy naaa milyen a bulii??Én meg kérdeztem azt: 

Miiii ez  a HAj?

 Mik ezek a száámok?
miii ez a zene?

és mi ez  a gyöngysor ?:D

Mert valójában hányok az árenbítől ez rólam köztudott, meg nem igazán stílusom ez az egész, de mint tudjátok a szerelem bizony vak, mert én biz Vik mélyebb lényére vagyok ráhangolódva!:) ettől mindent szeretek ami hozzá tartozik. Ambivalensen ettől függően/függetlenül én is  kacagok mikor másodszorra is elhangzik a forgószél című dal , és hogy őt "sellők hívják kint a tengereeen"..  (és még köszönetet is nyilvánított a dalszövegírónak)Meg mikor minimális visszatapsolás után félmásodperc kéretésre azt modnta hogy "nem számítottunk visszahívásra" :D  anikó ezen kiborult, és a pofája leszakad ettől szerinte :D már hogyne számítottál volna, már akkor visszajöttél mikor el se mentél :D de ez persze csak jó.. Aztán megérkezett Linda majd Ben est fénypontjai. Ekkor már a buli csúcsrajárt!  Linda strasszokkal kirakott arccal, de lehet csak csillám volt, árenbi gatyában, tupír hajjal, és gyémánt nyakék nyakmerevítővel :D hát órisái.. aztán lenyomták a can't let go-t 3an,apukájuknak boldog születésnapot kívánva.. ők lehetnének az új Kellyfamily :D









Teeee most Ott "IMÁDD"!!! :D







Háttértáncosok is überek voltak, dzsíelók egytől egyig, csabáék szerint mindenki az, még Vitkorék is ! :) Nahát. de ez az árenbiság márcsak ilyen. Papanefélts nika meg a vokalista. szép kis társaság!


"Mmmiii ez a.... "





"Nicsak"













ééés hogy ne csak előítéletszagú lenéző minősítgetésnek tűnjön a T-mobile
kapcsolat Koncert leprolibulizása... íme itt az élő bizonyíték, hogy ők is ennek szellemében állnak a közönségükhöz:


Kiléptető pecsét: egy parasztbácsit ábrázoló minimál stílusban megmunkált szimpla képkompozíció. Kell ennél több?







S annak ellenére, hogy én  nem lengettem az első sorban " SZERETLEK VIK" papírmontázsos karton táblát, Tényleg nagyon jól éreztem magam , és ... érzéseim töretlenek!



S végül az est örök emlékére piedesztálra emelt kegytárgyam!


Köszönöm! Élmény volt!:)

A bejegyzés trackback címe:

https://magnolia.blog.hu/api/trackback/id/tr411212747

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

norbeo 2009.06.29. 23:09:08

hát angyon örülök, hogy jól siekrült, tényleg. megérdemled viktort. :D hangmás is jó volt.
Címkék: koncert kapcsolat királyvitkorkirályvitkor királyvitkor
süti beállítások módosítása